Blogista

Tervetuloa Helsingin viinibaarit ja bistrot -blogiin

Suomen kaunis ja merellinen pääkaupunki Helsinki haluaa palvella sekä paikallisia asukkaitaan että vierailevia turisteja mahdollisimman hyvin. Helsinki satsaa vapaa-aikaan, hyvään oloon ja viihtyvyyteen, sillä se on kaikenikäisten ihmisten etu. Tunnelmalliset viinibaarit ja bistrot ovat aina olleet tervetulleita Helsinkiin. Blogissa kerrotaan Helsinkiläisistä bistroista ja viinibaareista, luonnonmukaisista naturalviineistä ja bistrotyyppisestä ruoasta. Tulehan lukemaan ja tutustumaan!

Luonnonmukaiset viinit

Biodynaamisten, luonnonmukaisten eli naturalviinien suosio kasvaa jatkuvasti. Helsinkiläiset viinienharrastajat haluavat tutustua vain aitoihin

puna-, valko-, rose-, kuohu- ja jälkiruokaviineihin. Helsinkiläiset bistrot ja viinibaarit ovat parasta laatua, joten tutustutaanpa niihin hieman.

  • Bricco -viinibaarit

sijaitsevat osoitteissa Annankatu 22 ja Kalevankatu 4. Bricco -viinibaarit tarjoavat aitoa, herkullista italialaista ruokaa ja italialaisia viinejä.

Bricco viinibaarit haluavat paitsi tarjota loistavaa ruokaa ja juomaa niin myös iloista asennetta. Syö hyvin, naura usein, rakasta paljon, Mangia bene, ridi spesso, ama molto!

Bistrot Helsingissä

Alun perin ranskalaiset kortteliravintolat, eli bistrot ovat saapuneet Helsinkiin.

Bistrossa tarjotaan laadukasta kotiruokaa ja korkealuokkaista viiniä. Bistro on paikka, johon asiakkaan ei tarvitse tulla nahkakengät jalassa ja solmio kaulassa, sillä minkäänlaista hifistelyä ei käytetä. Monissa paikoissa on tarjolla vaihtuva ruokalista, mutta on bistroja, joissa on tarjolla asiakkaiden toivomia annoksia.

Helsingissä Bistro voi löytyä vaikkapa Helsinki-Vantaan lentoaseman saapuvien aulasta. Bistrot tarjoavat luomu- ja lähiruokaa, pizzaa, pastaa, salaattia tai kotiruokaa. Leivät voidaan leipoa itse ja olutvalikoima suosii toisinaan myös lähialueiden panimoita.

Theron bistrot

Theron bistrot palvelevat asiakkaitaan herkullisen ruoan ja laadukkaiden juomien merkeissä. Bistro Badenbaden, Pihlajasaari ja Isosaaren Upseerikerho tarjoavat paitsi upeat puitteet myös laadukasta ruokaa.

Ruokalista saa suun kuin suun hymyyn, sillä kaunis Pihlajasaari tarjoaa muun muassa grillattua kanaa, kermaista sienipastaa, silakkaphvejä ja lämmintä savulohisalaattia. Helsingin bistrot ja viinibaarit haluavat pitää hyvää huolta ruokailijoistaan.