Helsingin viinibaarit ja bistrot

Kerrataan aluksi termejä:

  • Viinibaari tarkoittaa ravintolaa, jonka valikoimiin kuuluu erilaisia viinejä ja viinilaatuja.
  • Bistro tarkoittaa kortteliravintolaa, jossa henkilökunta toivottaa ystävällisesti vieraat tervetulleiksi ruokailemaan ja viihtymään. Bistrot tarjoavat salaatteja sekä monipuolista kotiruokaa, laadukkaita viinejä ja olutta.

Helsingin loistavat viinibaarit

Uudenmaan maakunnan alueella asuu yhteensä 1,7 miljoonaa ihmistä, joista nuoret aikuiset ja keski-ikäiset ovat merkittävä ryhmä. Ei siis ihme, että pääkaupunkiseudulta löytyy useita, laadukkaita viinejä tarjoavia viinibaareja. Viinivalikoima on monissa viinibaareissa varsin monipuolinen, sillä paikallisten asukkaiden ja muiden suomalaisten lisäksi huomioon otetaan aina myös kansainväliset, laatutietoiset turistit.

Vin-Vin

Vin-Vin on tunnelmallinen, yksilöllinen viinibaari aivan Helsingin keskustassa. Kaunis, merellinen Helsinki ja modernit, korkealuokkaiset viinibaarit ovat todella loistava yhdistelmä. Asiantunteva, ystävällinen palvelu, orgaaniset viinit, tyylikäs sisustus ja lämmin tunnelma saavat viihtymään. Viihtyisä viinibaari ystävällisine työntekijöineen ja laadukkaine juomineen löytyy osoitteesta Kalevankatu 6, Helsinki.

Le Petit Chaperon Rouge

Tämä ranskalaistunnelmainen viinibaari sijaitsee Helsingin Katajanokan Kanavarannassa. Punahilkka, eli Le Petit Chaperon Rouge tarjoaa alkupaloja, pääruokaa, laadukkaita viinejä ja herkullisia jälkiruokaviinejä loistavan tunnelman siivittämänä. Kaiken kruunaa laadukas kahvi ja maistuva jälkiruoka. Le Petit Chaperon Rouge -bistro löytyy osoitteesta Kanavaranta 3C 9, Helsinki.

BasBas & Staff Wine Bar

Tämä baari tarjoaa osoitteessa Helsingin Tehtaankatu 27–29 asiantuntevaa, ystävällistä palvelua, laadukkaita viinejä, herkullisia, kauniisti tarjolle laitettuja ruoka-annoksia ja miellyttävää tunnelmaa.

Parhaat bistrot Helsingissä

Baskeri & Basso

Viihtyisän bistron menuu sisältää pastan tai risoton, kaksi kylmää ruoka-annosta, lämpimän ruoan ja luonnonmukaisten viinien valikoiman. Bistro löytyy osoitteesta Tehtaankatu 27-29, Helsinki.

Benjam’s Bistro

Tämä on Helsingissä sijaitseva italialainen ravintola, joka sijaitsee keskeisellä paikalla aivan keskustan tuntumassa, osoitteessa Dagmarinkatu 5, Helsinki. Ruokalistaan kuuluvat pastat ja pizzat, alkupalat ja jälkiruoat, joihin kannattaa tutustua lähemmin. Paikassa voi pitää myös yksityistilaisuuksia varaamalla haluamansa ajankohdan etukäteen.

Ravintola Factory Bistro Vallila

Ravintola Factory Bistro Vallila ottaa hienosti huomioon myös kaikki erilaisista ruoka-allerigioista kärsivät henkilöt. Asiakkaalle on tarjolla keittolounas tai à la carte -lounas valinnan mukaan. Paikka sopii loistavasti myös perheille, sillä kaikki alle 10-vuotiaat ruokailevat aina puoleen hintaan. Ravintola Factory Bistro Vallila löytyy osoitteesta Elimäenkatu 26, 00510 Helsinki.